5 km | 2018

De voor-inschrijving loopt tot 9 juni. Na-inschrijven kan nog op de wedstrijddag zelf van 8.30 tot 10.00 uur in De Hessenhal, Monumentenweg 30, 6997 AH Hoog-Keppel. De sporthal ligt op zo'n 300 meter van de start en finish. De minimale leeftijd voor de 5 km is 12 jaar.

 

Inschrijfgeld

Kosten deelname 5 kilometer: € 9,00 bij voor-inschrijving, € 13,50 bij na-inschrijving. Deze bedragen zijn inclusief startnummer met chip voor tijdregistratie. Betaling vindt plaats via IDEAL.

 

Start en finish

Start en finish is op de Monumentenweg midden in Hoog-Keppel. De start van de 5 km is om 10.30 uur.

 

Afhalen startnummers

Startnummers van voor-inschrijvers liggen klaar vanaf 8.30 uur in De Hessenhal.

 

Herinnering

Alle deelnemers krijgen een unieke 11e Keppelrun-medaille. Daarnaast zijn er een aantal leuke extra's (zie pagina inschrijven).

 

Prijzengeld

De nummers 1, 2 en 3 bij zowel de dames als de heren van de 5 km ontvangen naast een herinneringsmedaille ook prijzengeld. De prijsuitreiking zal kort na de finish plaats vinden bij start en finish.

 

Parcours


Keppelrun 5 km weergeven op een grotere kaart

 

Hardloopcursus Start to Run

Wil je graag meedoen met de 5 km maar weet je niet hoe te beginnen? Start to Run is een hardloopcursus van de Atletiekunie en wordt door atletiekvereniging ARGO in Doetinchem gegeven. Je traint onder begeleiding van ervaren trainers. Train je mee dan is voor-inschrijving voor de Keppelrun niet nodig. Ga voor informatie en inschrijven naar www.argoatletiek.nl.

 

Individuele voorbereiding

Train je liever individueel klik dan hier voor trainingsschema's op Runnersweb, voor zowel beginnende lopers als lopers met enige loopervaring.

 

Voorwaarden deelname

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met de door de organisatie opgestelde voorwaarden. Die vind je op de pagina inschrijven, klik hier.

 

Tijdregistratie

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van de tag. Dat is een chip, die je bevestigt aan je loopschoen. De chip-huur is bij de inschrijfkosten inbegrepen. Na afloop van de wedstrijd lever je deze chip weer in bij de finish. Mocht je dat vergeten, dan kun je deze tot en met 25 juni 2018 opsturen naar het volgende adres:

. . . . . .

Bij het niet inleveren van de chip zal eenmalig € 7,50 in rekening worden gebracht.

 

Sportcafé en openluchtzwembad

Bij De Hessenhal is een gezellig terras waar je kunt bijkomen en genieten van een hapje of drankje. Of maak gebruik van de versnaperingen die je bij de standjes kunt verkrijgen. Neem na afloop een frisse duik en trek een paar baantjes in het zwembad ernaast. Entree is gratis op vertoon van je startbewijs.

 

 

 

ontwerp en bouw website: Sandra Derksen

nieuwsbrief

De Keppelrun verstuurt enkele keren per jaar een digitale nieuwsbrief.
Wil je die ook ontvangen, meld je dan hier aan.

contact

info@keppelrun.nl