Keppelrun jeugdloop 1 km weergeven op een grotere kaart

 

 

Voorwaarden deelname

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met de door de organisatie opgestelde voorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

 

Tijdregistratie

Als deelnemer van de Jeugdloop ren je natuurlijk ook met een startnummer en een chip. Deze chip meet hoe snel je over de 1 kilometer loopt. Natuurlijk ga je zo hard als je zelf wilt, je loopt en finisht gewoon lekker in je eigen tempo.

 

Sportcafé, openluchtzwembad en Blote Voetenpad

Bij De Hessenhal is een gezellig terras waar je kunt bijkomen en genieten van een hapje of drankje. Neem na afloop een frisse duik en trek een paar baantjes in het zwembad ernaast. Of maak een wandeling op het Blote Voetenpad!

Jeugdloop Keppelrun 2016

Wat COOL zeg dat jij mee wilt doen aan de AvikoJeugdloop! Het is een echte hardloop-wedstrijd over 1000meter. Vraag ook je vriend(in) om mee te lopen, en ga samen van start. De Keppelcoaches zorgen voor een goede warming-up, zij gaan jullie begeleiden naar supersnelle tijden!

 

Aviko Jeugdloop

Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen zich inschrijven voor de individuele jeugdloop van 1km. (kinderen 4 t/m 5 jaar verkort parcours 500m.)

Starttijden:

12.30 uur: 4 t/m 5 jaar

12.40 uur: 6 t/m 7 jaar

12.50 uur: 8 t/m 9 jaar

13.00 uur: 10 t/m 11 jaar

 

Start en finish

Parcours 1km: start Monumentenweg, Van Schuylenburchweg, Brinkenhorst en Prinsenweg, finish Monumentenweg. Verkort parcours: start Monumentenweg, parcours op Monumentenweg (circa 500 m). Ouders, opa’s en oma’s mogen alleen meelopen met kinderen in de categorieën 4 t/m 7 jaar.

 

Prijzen

Voor elke deelnemer is er natuurlijk de mooie Keppelrun medaille! Daarbij zijn er prijzen per categorie voor de eerste drie aankomende jongens en meisjes. En de jongste deelnemers lopen ook nog voor de Kabouterbulttrofee.

 

Warming-up

Elke run begint met een goede warming-up. Ook dit jaar zijn de Keppelcoaches weer van de partij. Zij verzorgen niet alleen deze warming-up, maar gaan jullie ook coachen bij de loop. Wat hebben zij dit jaar voor leuks bedacht?

 

Inschrijving

Na-inschrijving is afgelopen. Na-inschrijven kan op de wedstrijddag zelf van 8.30-12.00 uur in sporthal De Hessenhal, Monumentenweg 30, 6997 HA Hoog-Keppel.

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt bij voor- en na-inschrijving € 2,00.

Het inschrijfgeld is inclusief startnummer met chip voor tijdregistratie.

 

Afhalen startnummers

Startnummers van voor-inschrijvers liggen klaar vanaf 8.30 uur in Sporthal
'De Hessenhal'.

 

Prijsuitreiking

Om 13.30 uur worden in 'De Hessenhal' de prijzen uitgereikt.

Individuele lopers: voor de eerste 3 jongens en meisjes in elke leeftijdscategorie.

 

Verloting startnummers Jeugdloop

Heb je meegedaan met de Jeugdloop? Dan maak je met je startnummer kans op een grote prijs. Er zijn twee prachtige fietsen te winnen! Kom met je startnummer naar de prijsuitreiking in de Hessenhal. Tijdens de fietsverloting dient de winnaar aanwezig te zijn. Is dit niet het geval, dan vervalt het recht op aanspraak en zal er een nieuw startnummer getrokken worden.

 

Parcours